E-commerce cloud rešenja

Podignite agilnost svojih e-commerce procesa i digitalno iskustvo klijenata na viši nivo uz specijalizovane aplikacije na cloudu.

Kontaktirajte prodaju

Za sve više kompanija, e-commerce je ključna poslovna delatnost. Ukoliko ste među njima, i želite da ispunite zahteve rastućeg tržišta i digitalnih korisnika, potrebni su vam agilni resursi koji će omogućiti fleksibilan odgovor na promene. Cloud aplikacije su tu da ih obezbede.

 

Koristeći  biznis rešenja na cloudu, vaša kompanija, može da reši specifične e-commerce izazove – od detekcije prevarnog ponašanja u online trgovini preko smanjenja troškova obrade narudžbina, postižući pri tome bolju kontrolu resursa i kraći odziv aplikacija.

Razvijajte svoj online biznis i unapredite e-commerce procese – brže, efikasnije i fleksibilnije nego ikad.

Pokrenite aplikacije brže uz proverene korake implementacije – bez kompleksnih i skupih nabavki hardvera.

Neiskorišćeni resursi podrazumevaju velike operativne troškove i inicijalne investicije– sve ovo je prošlost na cloudu.

Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja, osigurajte maksimalnu dostupnost aplikacija i otključajte mogućnost izbora – cloud platforme i optimalne infrastrukture za rad e-commerce softvera.

Cloud rešenja za e-commerce

ASW Mercantis

asw:mercantis je popularan, fleksibilan proizvod koji u potpunosti podržava procese unutar maloprodajne kompanije.

Saznajte više

Intelisale

Omnichannel platforma za B2B i B2C prodaju.

Saznajte više

PRUNO

PRUNO je kompletno automatizovani sistem koji detektuje prevarno ponašanje u realnom vremenu.

Saznajte više
Pogledajte sva rešenja

Besplatne
konsultacije

Povećajte efikasnost svog poslovanja
uz Marketplace rešenja i Mainstream podršku.

Kontaktirajte nas

Intelisale platforma je potpuno nadograđena i prilagođena našim potrebama jer objedinjuje naše procese nabavke, logistike i prodaje, tako što podržava sve kanale komunikacije i prodaje – kako online, tako i u samim objektima, a i kroz podršku našim kupcima. Ono što je nas usmerilo na Intelisale jesu njihovi razrađeni sistemi dokazani u praksi u različitim industrijama i tržištima, a sa druge strane potpuno prilagođavanje našim potrebama koji su oni razumeli i lako integrisali!

Alma Grba
Marketing menadžer, Crafter.rs

Integracija PRUNA u naš sistem je prošla efikasno i bez ikakvih problema. PRUNO tim je brzo odgovarao na naša pitanja, a sam softver i infrastruktura su se pokazali kao stabilni.

Ognjen Kurtić,
CTO, Finspot

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.