Postanite naš partner

Otvorite novi kanal prodaje, ponudite dodatnu vrednost korisnicima i iskoristite potencijal rasućeg cloud tržišta tako što ćete svoju poslovnu aplikaciju ponuditi na Mainstream Marketplaceu.

Zašto je Marketplace pravo mesto za vaše rešenje

Kao vodeći cloud provajder u regionu, sarađujemo sa poslovnim liderima u najrazličitijim industrijama. Naš Cloud Marketplace im omogućava da brzo i jednostavno pronađu i istraže vaša rešenja na jednom mestu.

Mainstream donosi višegodišnju ekspertizu u domenu optimizacije i transformacije IT in-frastrukture, koja partnerska rešenja čini još atraktivnijim za korisnike koji već koriste cloud ili žele da naprave prve korake ka cloud transformaciji.

Mainstream Cloud Marketplace integriše ciklus izbora, implementacije rešenja, podizanja i održavanja infrastrukture na javnom ili privatnom cloudu, dajući vam mogućnost da svoje aplikacije ponudite u okviru multicloud modela uz servise koji pružaju dodatnu vrednost.

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.