Cloud rešenja za trgovinu

Stavite klijente u centar poslovanja i efikasnije upravljajte prodajnim aktivostima uz specijalizovane aplikacije na cloudu.

Kontaktirajte prodaju

Želite da ponudite besprekorno, omnichannel iskustvo na svim lokacijama? Da predvidite potražnju, unapredite prodaju i izgradite lojalnost kroz personalizovan marketing? Uz dokazana softverska rešenja i napredne mogućnosti koje donose cloud tehnologije, vaš B2C i B2C biznis može da bude još efikasniji. Naši eksperti su tu da vam pomognu da dobijete maksimum od novih aplikacija.

Digitalizujte poslovanje i osnažite prodajne procese

Usmerite kapital na razvoj inovativnih proizvoda, marketing i druge strateške inicijative umesto na kupovinu IT infrastrukture.

Obezbedite svojim timovima napredne alate za organizaciju prodajnih aktivnosti kao što su veštačka inteligencija i mašinsko učenje - bez investicija u resurse za održavanje rešenja.

Steknite uvid u real-time podatke o prodaji i budite sigurni da su vaše aplikacije uvek dostupne na pouzdanoj cloud infrastrukturi.

Cloud aplikacije za trgovinu

Intelisale

Omnichannel platforma za B2B i B2C prodaju.

Saznajte više

ASW Mercantis

asw:mercantis je popularan, fleksibilan proizvod koji u potpunosti podržava procese unutar maloprodajne kompanije.

Saznajte više

ERP na cloudu

Smanjite ulaganja u hardver i fokusirate se na poslovni razvoj uz kompletnu podršku za implementaciju i održavanje ERP softvera na cloud-u.

Saznajte više
Pogledajte sva rešenja

Besplatne
konsultacije

Povećajte efikasnost svog poslovanja
uz Marketplace rešenja i Mainstream podršku.

Kontaktirajte prodaju

Realizacija projekta je obuhvatila implementaciju centralnog ERP sistema asw:dominus i sistema za maloprodaju asw:mercantis, sa ključnim zadatkom da se maloprodajnom mrežom u potpunosti upravlja iz centrale. Kompanija Lilly drogerie je preko centralnog back-office-a (podsistema centralne maloprodaje) u mogućnosti da kontroliše svaki maloprodajni objekat i da ima kompletnu sliku poslovanja u centrali svakog od njih.

Lilly drogerie

Odličan alat za rad na terenu! Intelisale sam cak preporučio svim svojim klijentima koji imaju mobilnu radnu snagu. Neverovatno je jednostavan za upotrebu i prilagodljiv. Promenio je način na koji organizacije prikupljaju informacije na terenu i reaguju na promene na tržištu. Rešenje je jednostavna za upotrebu i stalno se ažurira. Modularni paketi i struktura plaćanja po korisniku čine ga pristupačnim za bilo koju veličinu preduzeća.

Marko Purkovič
Osnovač i direktor, Brand Care

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.