Zašto Mainstream
Marketplace?

Pažljivo odabrana poslovna rešenja na ekspertski kreiranom cloudu

Šta je naša misija?

Cloud Marketplace je prvi lokalizovani digitalni ekosistem biznis aplikacija na cloudu, koji kompanijama u Srbiji i regionu omogućava pouzdanu i sigurnu digitalnu transformaciju. Cloud Marketplace smo razvili kako bismo omogućili srpskim (i regionalnim) biznisima da započnu ili nastave put ka implementaciji cloud tehnologija u svom poslovanju uz odabrana poslovna rešenja i stručnu podršku za implementaciju na jednom mestu.

Ljubiša
Radivojević

CEO

CLOUD REŠENJA DIZAJNIRANA PO MERI VAŠEG POSLOVANJA.

PROAKTIVAN PRISTUP ZA NAJBOLJE REZULTATE.

BESPREKORNA SIGURNOST I PODRŠKA NA PUTU KA DIGITALIZACIJI.

Aleksandar
Nedeljković

Chief Business Officer

Pouzdano partnerstvo za digitalnu transformaciju

Bilo da su u pitanju mala i srednja preduzeća sa poteškoćama u digitalizaciji svog poslovanja, ili velike kompanije u procesu tranzicije iz zastarelog u moderno IT okruženje, Mainstream Cloud Marketplace donosi preko potrebnu podršku kroz široku paletu cloud aplikacija i rešenja.

Zašto Mainstream

Multicloud ekspertiza

Kao pioniri i lideri u pružanju naprednih cloud servisa, pomažemo kompanijama da iskoriste tehničke i komercijalne mogućnosti različitih cloud platformi. Bez obzira da li je u pitanju javni ili privatni cloud, Mainstream eksperti će analizirati vaše potrebe i pomoći vam da obezbedite najbolju infrastrukturu za vaše biznis aplikacije koja spaja aplikativni performans i troškovnu efikasnost.

Lokalno prisustvo

Naša visokodostupna infrastruktura, duboko poznavanje regionalnog tržišta i tim lokalnih cloud eksperata nas čine pouzdanim partnerom za digitalizaciju poslovanja.

Sarađujući sa nama, dobijate podršku iskusnog lokalnog provajdera koji garantuje da će vaši podaci, kritični sistemi i aplikacije na cloudu uvek biti maksimalno bezbedni, kao i da ćete uvek dobiti podršku za funkcionisanje vaših rešenja.

Pristup najkvalitetnijim rešenjima

Proverena rešenja za digitalnu transformaciju na cloudu - misija je našeg Cloud Marketplace sistema i naših ICT partnera.

Za preko 10 godina rada na projektima u zemlji, ali i u inostranstvu, izgradili smo čvrsta partnerstva sa renomiranim proizvođačima softverskih rešenja. Ta partnerstva nam omogućavaju da na jednom mestu klijentima ponudimo najvalitetnije biznis aplikacije na tržištu, koje su verifikovali naši eksperti.

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.