Blog

Vodite mali biznis i razmišljate o onlajn prodavnici, ali vas brine da je e-commerce isuviše zahtevna teritorija poslovanja? Ne brinite, jer uz prave alate i pomoć stručnjaka, razvoj vaše e-trgovine (i porast broja potrošača) uopšte ne mora da bude komplikovan. Ali pre nego što vam ponudimo konkretno rešenje, želimo da vam kažemo nešto više o samoj e-trgovini.

Saznajte više
Saveti

Digitalno doba u kome podaci imaju sve važniju ulogu u poslovanju – od izveštavanja preko donošenja strateških odluka – stvara potrebu za novim, data-driven pristupom. Koje su glavne prednosti ovog pristupa i sa kakvim sve problemima se suočavaju organizacije na putu ka transformaciji podataka?

Saznajte više
Intervju

Kvalitet, brzina i jednostavnost korisničkog iskustva su prioritet u vremenu rastuće konkurencije i sve zahtevnijih klijenata, čije poverenje je sve teže pridobiti i zadržati. Oni, više nego ikada, očekuju besprekorne usluge – kako na fizičkim, tako i na digitalnim kanalima. Upravo na ovoj premisi je nastalo Blinking Identify Rapid rešenje koje od skoro možete da pronađete na našem Marketplace-u.

Saznajte više
Rešenja

BE-terna AI platforma je rešenje za predviđanje prodaje i optimizaciju zaliha, koja je odnedavno dostupna na našem Marketplace-u. Sa Milanom Listešem, Customer Landing Manager-om kompanije BE-terna, razgovarali smo o prednostima automatizacije procesa u lancu snabdevanja i kroz praktične primere otkrili kako BE-terna AI platforma omogućava optimizaciju poslovnih procesa uz pomoć veštačke inteligencije.

Saznajte više
Intervju

Kao što znate, digitalno bankarstvo obuhvata skup rešenja i tehnologija koje obezbeđuju efikasno lansiranje, plasman, upravljanje i komunikaciju bankarskih proizvoda, što podrazumeva visoki stepen automatizacije obrade podataka, a zatim i praćenje realizacije, merenje najvažnijih indikatora i još mnogo toga…

Saznajte više
Rešenja

U donošenju poslovnih odluka finansijski aspekt najčešće igra presudnu ulogu, a u tom procesu kompanije se oslanjaju na finansijsko modeliranje. Reč je o modelima koji predstavljaju brojčani prikaz aktivnosti, zarada i troškova kompanije kako bi se predvideli budući učinci i na osnovu njih donele dalje odluke.

Saznajte više
Rešenja

Da li vas je potreba za efikasnijim korišćenjem resursa, lakšom kontrolom poslovanja i povećanjem profita inspirisala da razmišljate o implementaciji ERP-a? Ili ste se već odlučili za konkretno ERP rešenje, a sada razmatrate gde da ga hostujete? U oba slučaja ste u pravu.

Saznajte više
Rešenja

Pristupiti svom desktopu, poslovnim podacima i aplikacijama sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja je sve rasprostranjenija potreba. Situacije poput pandemije Covid-19, koja je gotovo čitav biznis svet preselila iz kancelarija u kuće, najbolje svedoči o tome.

Saznajte više
RešenjaSaveti

Trend kupovine na internetu u Srbiji u proteklim godinama beleži stabilan rast, no, sasvim očekivano, taj rast se usled pandemije virusa Covid-19 pretvorio u vrtoglavi uspon. Prema podacima eCommerce Asocijacije Srbije, u 2020. elektronska trgovina porasla je za 200 do 400%.

Saznajte više
Saveti

Prva poslovna zapovest u post-Covid svetu je agilnost – sposobnost jedne kompanije da se brzo prilagodi novonastalim okolnostima i nastavi biznis nesmetano.

Saznajte više
Intervju

Početkom maja ponosno smo lansirali Mainstream Cloud Marketplace, prvi lokalizovani ekosistem biznis aplikacija na cloudu, sastavljen od pažljivo odabranih rešenja domaćih i internacionalnih kompanija. Iako je selekcija proizvoda za Marketplace vođena kriterijumima inovativnosti, praktičnosti i kvaliteta, značajan uticaj imao je i porast potrebe za određenim tipom softverskih B2B rešenja.

Saznajte više
Intervju

U digitalnoj ekonomiji, prelazak na moderno IT okruženje je neophodan proces. Sve više kompanija, među kojima su i Mainstream klijenti, prebacuje ključne biznis aplikacije na cloud kako bi povećale operativnu rezilijentnost i postavile temelje za dalji razvoj.

Saznajte više
Pronađi rešenje

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.