Cloud rešenja za logistiku

Steknite vidljivost celokupnog lanca snabdevanja i osnažite logističke procese uz napredne alate isporučene na cloudu.

Kontaktirajte prodaju

Sve brži razvoj elektronske trgovine, sve kraće vreme dostave proizvoda i sve konkurentnije tržišta stvaraju potrebu za transformacijom logističkih operacija. Kako se to najlakše postiže?

 

Bilo da želite da optimizujete vozni park ili da efikasnije odgovorite na zahteve kupaca, primena novih tehnologija je ključna, a ujedno i jednostavnija – na cloudu. Iskoristite Software as a Service (SaaS) model isporuke da digitalizujete logistiku i povećate produktivnost svakodnevnih operacija brže i isplativije, uz kompletnu podršku naših eksperata.

Logistika 4.0: umrežavanje, digitalizacija, inovacija

Umrežite proizvodnju, skladištenje i transport kako biste steki bolju kontrolu nad procesima i optimizovali logističke operacije.

Iskoristite cloud da primenite nove tehnologije, zasnovane na automatizaciji i prediktivnoj analitici, koje bi na lokaciji bile suviše kompleksne za upravljanje.

Osigurajte dostupnost logističkih aplikacija i smanjite troškove infrastrukture, eliminišući pri tome brigu o administraciji hardvera i softvera.

Cloud aplikacije u službi logistike

Gate 2 Gate (G2G)

Gate 2 gate je sistem namenjen distributivnim centrima koji se koristi kao veza između transporta, skladištenja i proizvodnje.

Saznajte više

Opera Fleet Costs

Opera Fleet Costs je moderan sistem koji pojednostavljuje upravljanje voznim parkom.

Saznajte više

Opera Asset Management

OPERA je fleksibilna i skalabilna platforma za upravljanje imovinom, ljudskim resurisma, i aktivnostima.

Saznajte više

Fleet management sistem

Fleet Management System je moderno rešenje za upravljanje flotom transportnih i putničkih vozila.

Saznajte više
Pogledajte sva rešenja

Besplatne
konsultacije

Povećajte efikasnost svog poslovanja
uz Marketplace rešenja i Mainstream podršku.

Kontaktirajte nas

EWE je lider u distribuciji potrošačke elektronike u Srbiji sa mrežom od preko 2.000 partnera i više od 30 globalnih brendova. EWE koristi Operu za evidencije, popis, pregled i mapiranje svih objekata, imovine i resursa kompanije u jedinstven sistem sa ciljem praćenja statusa, održavanja i evidencije.

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.