Fleet management sistem

Unapredite upravljanje poslovnim vozilima
Ukratko o rešenju

Fleet Management je moderno rešenje za upravljanje flotom transportnih i putničkih vozila, uz kompletan uvid u sve neophodne podatke. Koristeći Fleet Management u cloud-u, vaša kompanija može da modernizuje procese administracije voznog parka bez velikih početnih investicija, kompleksnih implementacija infrastrukture i troškova održavanja rešenja.

Opis

Fleet Management je razvijen da odgovori na potrebe kompanija u svim industrijama koje se u svom poslovanju oslanjaju na veliku flotu vozila.

 

Sistem pruža podršku u sledećim aktivnostima:

 • evidencija potrošnje goriva (kroz unos zaposlenih u aplikaciju i na osnovu podataka dobijenih od benzinskih pumpi)
 • dnevna evidencija pređene kilometraže
 • obaveštavanje o malom/velikom servisu, registraciji, isteku sertifikata za protivpožarne aparate
 • vođenje dosijea vozila (servisi, popravke, štete)
 • evidencija zaduživanja i razduživanja vozila i opreme u vozilima
 • praćenje troška vozila (obračun rata za vozila, amortizacije)
 • čekiranje i provera vozila od strane samih vozača/komercijalista (dokumentacija, oprema, slikanje vozila i upload u sistem)

Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Benefiti

Veća operativna efikasnost

Iskoristite Fleet Management sistem u cloud-u da obezbedite bolju kontrolu voznog parka i efikasnije upravljate operativnim troškovima.

Ušteda vremena

Fleet management sistem vam smanjite kompleksnost administracije i fokusirate se na strateške inicijative.

Visoka dostupnost

Naša cloud platforma garantuje dostupnost od 99.9%, uz tri Tier 3 data centara i primenu najviših bezbednosnih standarda

Personalizovan cloud model

U zavisnosti od vaših potreba, naši eksperti će vam pomoći da implementirate rešenje u javnom ili privatnom cloud-u i dizajnirati optimalno okruženje za rad Fleet Management System softvera u vašoj kompaniji.

Kada je Fleet Management sistem idealno rešenje?

Fleet Management sistem može da se koristi u različitim industrijama kao što su građevinarstvo, transport robe i putnika, distribucija, dostavljačke kompanije i javni sektor. Svako poslovanje koje se oslanja na komercijalna vozila može da iskoristi ovaj sistem da modernizuje upravljanje, smanji troškove i uveća profitabilnost.

 

Fleet Management sistem u cloud-u je optimalno rešenje za vaše poslovanje ako želite da:

 

 • Optimizujete aktivnosti upravljanja voznim parkom
 • Steknete bolju vidljivost u svakodnevne operacije
 • Unapredite korisničko iskustvo kroz pouzdanije usluge transporta
 • Podignete bezbednost transporta na viši nivo
 • Konsolidujete podatke o vozilima, aktivnostima i troškovima na jednom mestu
 • Izbegnete troškove i brigu oko hostinga, održavanja rešenja i upravljanja hardverom.

 

 

 

Koraci implementacije

Korak 1

Analiza i definisanje potreba

Korak 2

Pravljenje matrice

Korak 3

Testiranje i praćenje stavki i periodičnosti provera

Korak 4

Kreiranje cloud okruženja i testiranje

Korak 5

Implementacija i podrška

Tehničke karakteristike i kompatibilnost

Ne postoje posebne tehničke karakteristike koje je potrebno ispuniti za korišćenje Fleet management sistema. Servis je kompatibalan sa svim sistemima i tehnologijama. Podržava IoS, Andorid i Windows OS.

 

Tehnička platforma je zasnovana na VMware, Hyper-V, Cisco ACI, Citrix Netscaler, NetApp, 3PAR sistemima. Rešenje je dostupno i kroz public cloud modele isporuke koji obuhvataju vodeće platforme: Microsoft Azure, Amazon Web Services i Google Cloud.

O kompaniji

Supply Chain Solutions (SCS)  je srpska kompanija osnovana 2013. godine sa misijom da pruži kvalitetna, optimalna i inovativna softverska rešenja namenjena prevashodno FMCG industriji.

 

Temeljno poznavanje tržišta i domenska ekspertiza u oblasti poslovnih procesa  omogućili su kompaniji da ostvari saradnju sa najznačajnijim domaćim i internacionalnim kompanijama.

 

Do sada je realizovano preko 20 kompanijskih projektnih rešenja. Sve aplikacije su razvijene na savremenim tehnologijama i dostupne su kao Software as a Service (SaaS) model, koji omogućava brzu i jednostavnu implementaciju, a korisnicima servisa laku upotrebu.

 

SCS i Mainstream neguju dugogodišnje partnerstvo sa ciljem da pomognu kompanijama da unaprede svoje poslovanje uz cloud tehnologije i inovativna ICT rešenja.

 

 

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.