PRUNO

Sprečite sumnjive korisnike u svom e-commerce ili fintech poslovanju
Ukratko o rešenju

PRUNO je kompletno automatizovani sistem koji detektuje prevarno ponašanje u realnom vremenu. Predstavlja značajnu pomoć u otkrivanju sumnjivih ponašanja kod vaših klijenata, sprečavajući tako poslovnu reputaciju i gubitak novca.

PRUNO je razvijen uz partnerstvo i podršku Fonda za inovacionu delatnost.

Opis

PRUNO je sistem za detekciju prevara u elektronskoj trgovini kao i za inovativna finansijska rešenja (fintech), zasnovan na kombinaciji bihejvioralnih signala, device fingerprint tehnika i mašinskog učenja. Ovaj alat omogućava poslovanjima u svetu, ali posebno na tržištima u razvoju da suzbiju prevare i može da se koristi samostalno ili kao pomoć uz postojeći set alata.

Uz vrlo malo podešavanja, PRUNO može da se koristi u borbi protiv lažnih komentara na news portalima, lažnih recenzija, online gaming prevare, botova i sličnih zloupotreba.

 

PRUNO pomaže u zaštiti od:

  • zloupotrebe zbog duplih i povezanih naloga
  • reputacionog rizika zbog prevara
  • zloupotrebe zbog prikrivanja identiteta
  • nanošenja materijalne štete

 

Fintech i e-commerce su, zbog veće izloženosti rizicima, prikladne industrije za korišćenje PRUNO.

Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Benefiti

Device fingerprinting

Slojevito i lako rešenje sa grafičkim prikazom povezanih lica daje momentalni uvid u konekcije vašeg korisnika.

Laka implementacija i integracija

Pošaljite korisnike na PRUNO API i sve ostalo će biti spremno u nekoliko koraka.

Efikasno detektovanje prevara za sve tipove e-commerce biznisa

PRUNO je prvobitno namenjen identifikovanju prevara u online trgovini i transakciji. Njegov modularni pristup, međutim, čini ga korisnim za otkrivanje bilo koje vrste sumnjivog online ponašanja. Ukoliko vaš proizvod ima registrovane kupce, PRUNO vam može pomoći.

Ekspertska podrška

Mainstream timovi garantuju vrhunske performanse, dostupnost i bezbednost rešenja u cloud infrastrukturi.

Personalizovan cloud model

U zavisnosti od vaših potreba, naši eksperti će vam pomoći da implementirate rešenje u javnom ili privatnom cloud-u i dizajnirate optimalno okruženje za rad PRUNO softvera u vašoj kompaniji.

Skalabilna infrastruktura

Mainstream tim pomoći će vam da iskoristite fleksibilnosti cloud tehnologija i prilagodite infrastukturu svojim potrebama.

Use case

Od korišćenja rešenja kao što je PRUNO, najviše benefita imaju finansijske institucije, kompanije koje imaju klijente a uključeni su u monetarne tokove, industrija zapošljavanja, fintech kompanije, marketplace B2C i posebno C2C, e-trgovina. Sistem je modularan i vrlo lako se može podesiti da odgovara različitim biznisima.

Integracija PRUNO-a u naš sistem je prošla efikasno i bez ikakvih problema. PRUNO tim je brzo odgovorao na naša pitanja, a sam softver i infrastruktura su se pokazali kao stabilni.

Ognjen Kurtić
CTO

Koraci implementacije

Korak 1

Analiza i definisanje potreba

Korak 2

Proučavanje API dokumentacije i povezivanje kroz API na vašu bazu

Korak 3

Kreiranje cloud okruženja za PRUNO

Korak 4

Testiranje i dodela pristupa PRUNO alatu

Korak 5

Implementacija i podrška

Tehničke karakteristike i kompatibilnost

PRUNO je API based rešenje koje ne zahteva nikakve instalacije na računaru. Koristite njegov JSON API za povezivanje sa vašim sistemom.

Tehnička platforma je zasnovana na VMware, Hyper-V, Cisco ACI, Citrix Netscaler, NetApp, 3PAR sistemima. Svi Mainstream data centri poseduju Tier3 sertifikate, a naš SLA garantuje dostupnost i performanse na nivou servisa i aplikacije. Garancija dostupnosti je 99,99%, a resursi se mogu povećati po potrebi u roku od 24h.

O kompaniji

LimundoGrad je kompanija koja je razvila marketplace za C2C i B2C transakcije www.Limundo.com i www.Kupindo.com. Spajamo kupce i prodavce. Kroz to iskustvo smo sa tehničke kako i sa poslovne strane uvideli potrebu za što većom zaštitom uključenih strana i sprečavanje prevarnih ponašanja.

Kroz dugogodišnji partnerski odnos, LimundoGrad i Mainstream pomažu kompanijama u Srbiji da iskoriste prednosti inovativnih rešenja i cloud tehnologija i unaprede svoje poslovanje.

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.