TAU Commerce

Sve što vam treba da prodajete online na jednom mestu
Ukratko o rešenju

TAU Commerce je softverska platforma za e-trgovinu koja pomaže trgovcima da stvore, upravljaju i optimiziraju svoje online prodavnice. Platforma pruža alate za izradu web stranica, upravljanje inventarom, integraciju sa društvenim mrežama, upravljanje plaćanjima i još mnogo toga. Platforma sadrži i razne alate za promociju i marketing kako bi prodavci lakše našli kupce i povećali prodaju.

Opis

TAU Commerce je rešenje koje može da se koristi od strane malih i velikih, maloprodajnih (B2C) i veleprodajnih (B2B) kompanija.TAU Commerce je odlično rešenje za kompanije svih veličina jer pruža kompletan set alata za e-commerce koji pomažu kompanijama da brzo i lako pokrenu profesionalnu i privlačnu online prodavnicu. Uključuje jednostavne ali moćne alate za upravljanje prodavnicom, integrisane različite načine naplate i procesore plaćanja, praćenje zaliha, napredne opcije isporuke i još mnogo toga. Takođe nudi raznovrsne marketinške alate kako bi pomogao malim biznisima da stupe u kontakt i da se povežu sa svojim kupcima. Pored toga, platforma je visoko skalabilna i prilagodljiva, omogućavajući kompanijama je prilagode svojim specifičnim potrebama kako rastu. Broj artikala na utiče na performanse TAU Commerce prodavnica i one uvek imaju najviše Google Pagespeed insights ocene. Osim toga, platforma je visoko sigurna i pouzdana, što osigurava da podaci kupaca budu bezbedni. Na kraju, platforma je podržana odličnom korisničkom podrškom, pa se korisnici mogu obratiti za pomoć u bilo koje vreme.

Ključni benefiti za poslovanje

Jednostavnost upotrebe

TAU Commerce je dizajniran da bude jednostavan za upotrebu za trgovce i kupce. Ima jednostavan i intuitivan interfejs koji olakšava postavljanje i upravljanje prodavnicom.

Fleksibilan

TAU Commerce je veoma prilagodljiv i omogućava vam da prilagodite izgled vaše prodavnice da odgovara vašem brendu.

Bezbedan

TAU Commerce je izgrađen na sigurnoj platformi koja obezbeđuje sigurnost podataka vaših kupaca.

Napredne funkcije

TAU Commerce nudi širok spektar funkcija, uključujući razne opcije naplate, napredne opcije dostave i analitiku.

Skalabilan

TAU Commerce je dizajniran da bude skalabilan, tako da možete lako proširiti svoju prodavnicu kako vaše poslovanje raste.

Pristupačan

TAU Commerce je pristupačno e-commerce rešenje koje je može da se uklopi u svaki budžet.

SEO optimizacija

TAU Commerce prodavnice su optimizovane za Google i imaju najviše Google Page insights rezultate.

Primena rešenja

TAU Commerce je rešenje koje može da se koristi od strane malih i velikih, maloprodajnih (B2C) i veleprodajnih (B2B) kompanija.TAU Commerce je odlično rešenje za kompanije svih veličina jer pruža kompletan set alata za e-commerce koji pomažu kompanijama da brzo i lako pokrenu profesionalnu i privlačnu online prodavnicu. Uključuje jednostavne ali moćne alate za upravljanje prodavnicom, integrisane različite načine naplate i procesore plaćanja, praćenje zaliha, napredne opcije isporuke i još mnogo toga.

 

Takođe nudi raznovrsne marketinške alate kako bi pomogao malim biznisima da stupe u kontakt i da se povežu sa svojim kupcima. Pored toga, platforma je visoko skalabilna i prilagodljiva, omogućavajući kompanijama je prilagode svojim specifičnim potrebama kako rastu. Broj artikala na utiče na performanse TAU Commerce prodavnica i one uvek imaju najviše Google Pagespeed insights ocene. Osim toga, platforma je visoko sigurna i pouzdana, što osigurava da podaci kupaca budu bezbedni. Na kraju, platforma je podržana odličnom korisničkom podrškom, pa se korisnici mogu obratiti za pomoć u bilo koje vreme.

Koraci implementacije

Korak 1

Prijavite se za TAU Commerce nalog. To možete učiniti posetom njihovoj veb stranici i klikom na dugme „Besplatan test“.

Korak 2

Izaberite svoj željeni plan. TAU Commerce nudi tri različita plana, svaki sa različitim funkcijama i cenama. Izaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Korak 3

Podesite svoju prodavnicu. Kada izaberete plan, možete početi da podešavate svoju prodavnicu. Ovo uključuje dodavanje proizvoda, podešavanje načina plaćanja i prilagođavanje izgleda i osećaja vaše prodavnice.

Korak 4

Promovišite svoju prodavnicu. Kada završite sa podešavanjem prodavnice, možete početi da je promovišete online. Ovo može uključiti pravljenje društvenih mreža i oglašavanje.

Korak 5

Pratite i optimizujte svoju prodavnicu. Kako vaša prodavnica raste, želećete da je pratite i budete sigurni da su klijenti zadovoljni. Možete koristiti statistike TAU Commerce-a zajedno sa Google analitikom i drugim alatima da optimizujete svoju prodavnicu za bolje rezultate.

Tehničke karaktersitike

Postoji mnoštvo opcija za integraciju TAU Commerce-a sa drugim platformama, uključujući:

  • Sisteme za naplatu kao što su PayPal, Stripe ili bilo koji drugi sa dobro dokumentovanim API-jem
  • CRM sistemi kao što su Salesforce, Bitrix i SugarCRM
  • ERP sistemi kao što su Pantheon, Wings, Microsoft Dynamics i drugi
  • Platforme društvenih medija kao što su Facebook, Twitter i Instagram
  • Dostavljači i logistički provajderi kao što su AKS, D-Express, UPS, FedEx i DHL
  • Platforme za email marketing kao što je MailChimp+
  • Servisi za prilagođavanja izgleda proizvoda kao što je Zakeke
  • Alati za web analitiku kao što su Google Analytics i Adobe Analytics

O kompaniji

TAU Commerce je napravio vrhunsku platformu za e-trgovinu, koja nudi komplet alata koji omogućavaju trgovcima da kreiraju i upravljaju svojim online prodavnicama. Nudimo vam napredne funkcije, kao što su upravljanje proizvodima, upravljanje narudžbinama, različiti načini naplate i integrisani procesori plaćanja, napredne opcije dostava i još mnogo toga. Naša platforma je dizajnirana da bude jednostavna za korišćenje, sigurna i pouzdana, i pruža trgovcima fleksibilnost da prilagode svoju prodavnicu potrebama svojih klijenata. Pored vrhunske platforme, nudimo sve što je potrebno za uspeh online prodavnice, kao što su web dizajn, SEO, marketing i podrška kupcima.

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.