Amplify Loyalty™

Softver za povećanje prodaje i zadržavanje klijenata. Uvid u ponašanje klijenata za preciznije targetiranje.
Ukratko o rešenju

Rešenje je namenjeno kompanijama sa velikim brojem klijenata koji posluju na konkurentnom tržištu koji žele da zadrže klijente i povećaju prodaju. Korišćenje Amplify Loyaltyja pruža korisnicima značajan uvid i znanje o ponašanju klijenata. Korisnici programa mogu da targetiraju klijente po segmentima određenim kampanjama i ponudom proizvoda i usluga.

Opis rešenja

Amplify Loyalty funkcioniše kao SaaS i može se integrisati sa rugim sistemima i softverima. Ima različite module koji uključuju: registraciju klijenata, nagrađivanje klijenata, customer registration, uvid u ponašanje klijenata, nagrade od strane partnera i Web/mobilne opcije lojalnosti. U okviru naše ponude nudimo i uslugu savetovanja klijentima za vreme ili pre implementacije.

Ključni benefiti za poslovanje

Zadržavanje postojećih klijenata i povećanje potrošnje

Dobro dizajniran i lak za rukovanje program sa fleksibilnošću kod upotrebe nagrade, ciljana komunikacija koja odgovara potrebama klijenata.

Povećanje ukupnog poslovnog profita

Kada koriste loyalty program klijenti će biti usmereni da kupuju kod vas i da koriste usluge kje će dovesti do povećanja prodaje.

Smanjenje troškova servisiranja kupaca nakon troškova nagrađivanja

Kada imate pristup ponašanju potrošača dobijate podatke velike vrednosti koje možete transformisati u specifične kanale usluge potrošačima.

Poboljšajte reputaciju

Loyalty koji ima vrednost koju prepoznaju kao vrednu za klijenta će povećati lojalnost kompaniji i prodaju.

Smanjenje gubitka klijenata usled prelaska kod konkurencije

Zadovoljni klijenti će ređe ići da kupuju kod konkurencije i tražiti bolje ponude svaki put i ostaće lojalni kompaniji ako vide vrednosti korist koja će ih zadovoljiti.

Digitalna kupovina i angažovanje

Korišćenjem loyalty programa kompanija će razviti nove digitalne kanale prodaje i korišćenje digitalnih kanala gde je to moguće.

Primena rešenja

  • Maloprodaja: maloprodaja koristi u velikoj meri loyalty program, ali samo neki imaju pravu vrednosti za kompanije i klijente. U zavisnosti od poslovnog modela kompanije mogu da prave različite programe nagrađivanja i popusta, partnerske programe i segmente lojalnosti.
  • Osiguranje: osiguravajuće kompanije mogu da prodaju više polisa koristeći dobar program lojalnosti i da napravi male benefite za klijente.
  • Kladionice: kladionice mogu da integrišu online i fizičke objekte, da nauče više o igračima koji dolaze u objekte, i da ponude besplatno piće, igre, nagrade i da usmeravaju klijente u pravcu u kome žele.
  • Bankarstvo: u bankarstvu vlada velika konkurencija i sve banke imaju sličan portfolio proizvoda tako da moraju da nađu način da se diferenciraju sa cenom i uslugama i da privuku nove klijente. Loyalty can help banks not only to retain customers but to perform better customer profiling and targeted offer
  • Komunalne usluge: u liberalizovanom snabdevanju električnom energijom kupci traže stabilne i jeftinije opcije, stoga lojalnost može biti dobro rešenje za provajdere da mobilišu bazu kupaca
  • Telekom: u zreloj kompetitivnoj industriji telekom kompanije traže različite alternative da bi se razlikovali od konkurenata i da privuku nove klijente. Loyalty je jedan od načina za to.

Korisnici rešenja

Osiguravajuće društvo

Instaliran je softverski sistem za osiguravajuće društvo koji pokriva različite polise za krajnje korisnike i obezbeđuje nagrade i poene sa velikim brojem partnera. Upravljanje kampanjom se vrši putem mobilnih telefona za krajnje korisnike i Weba za interne agente i marketing menadžere.

Kompanija za prodaju el. energije

Velika kompanija prodavac el. Energije koristi sistem nagrađivanja za klijente i slanje promotivnih poruka u kojima klijenti dobijaju popuste za različite kategorije

Maloprodajni lanac

Ova poznata kompanija ima više od 15 modnih maloprodajnih objekata i koristi sistem kao kompletnu platformu za nagraživanje i kampanje za klijente u različitim segmentima kojima obezbeđuje dodatne popuste na bazi različitih kriterijuma.

Koraci implementacije

Korak 1

Poslovna analiza

Korak 2

Implementacija

Planiranje, dizajn, razvoj, testiranje, povratne informacije od klijenta

Korak 3

Isporuka

SIT/UAT testiranje, go live

Tehničke karakteristike i kompatibilnost

System može da bude instaliran na Cloudu ili on premise. Ima otvoren API i mogućnost razmene za integraciju. Zasnovan je na Microsoft tehnologiji za aplikacije i baze podataka.

 

Cloud infrastruktura

Mainstream cloud platforma zasnovana je na na VMware, Hyper-V, Cisco ACI, Citrix Netscaler, NetApp, 3PAR sistemima. Svi Mainstream data centri poseduju Tier3 sertifikate, a naš SLA garantuje dostupnost i performanse na nivou servisa i aplikacije od 99,99%.

O kompaniji

Intelli Solutions je kompanija osnovana 2005 u Grčkoj kao globalna kompanija za pružanje usluga digitalne transformacije i danas je deo velike QUEST grupe. Proizvodi i usluge su grupisnai u tri lniije: Idbox za KYC proceduru provere i identifikacije za nove klijente, Synchordia DMS/ECM i Hub za interakciju sa klijentima na polju poznavanja klijenata i saradnje, Amplify Loyalty i softver za poboljšanje naplate potraživanja na polju zadržavanja klijenata i prodaje različitih proizvoda.

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.