Asset management tool

Unapredite svoje poslovanje već danas
Ukratko o rešenju

Asset management tool je alat koji se koristi za popis osnovnih sredstava i opštu evidenciju i praćenje aseta u okviru jedne kompanije. Glavni zadatak ove aplikacije jeste brz i tačan popis osnovnih sredstava uz pomoć bar-koda.​

Opis

Rešenje ima razvijenu mobilnu aplikaciju za android mobilne uređaje. Svaki popisivač se prijavljuje svojim korisničkim imenom i lozinkom čime se omogućava lak pregled. Svaka promena beleži i datum i vreme što olakšava kasniju analizu.​ Upotrebom barcode-va, barcode skenera/mobilnih telefona/tableta moguće se obaviti popis sredstava u bilo kom trenutku tokom godine.

Rezultat rada predstavlja izveštaj sa informacijama o osnovnom sredstvu, njegovoj lokaciji, pripadnosti cost centru i statusu (nađeno na odgovarajućoj lokaciji, nije nađeno na odgovarajućoj lokaciji, oštećeno, oštećen barcode)​.

Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Benefiti

Kompletan uvid u asete

Alat omogućava popis osnovnih sredstava po lokacijama, cost centru, zaduženim osobama i serijskim brojevima, kao i unos predloga za otpis sa komentarom i snimanjem slike. Podaci za sva osnovna sredstva se čuvaju.

Prilagođavanje vašim potrebama

Dodavajte nove, preimenujte i promenite identifikacijski kod postojećih osnovnih sredstava i lokacija. Ručno unesite identifikacijske kodove ili izaberite sa liste osnovnih sredstava na trenutnoj lokaciji. Uz asset management možete evidentirati promene u toku godine, beležiti datume i vremena popisa za svako osnovno sredstvo.

Bolja kolaboracija

Omogućena je dvosmerna sinhronizacija podataka za istovremeni rad više komisija, kao i premeštanje s jedne lokacije na drugu, iz jednog mesta troška na drugo i promena zaduženih osoba.

Lako izveštavanje

Jednostavno generisanje izveštaja, izvoz u excel i veliki broj standardnih izveštaja.

Skalabilna infrastruktura

Mainstream tim pomoći će vam da iskoristite fleksibilnosti cloud tehnologija i prilagodite infrastukturu svojim potrebama.

Personalizovan cloud model

U zavisnosti od vaših potreba, naši eksperti će vam pomoći da implementirate rešenje u javnom ili privatnom cloud-u i dizajniratie optimalno okruženje za rad Asset management softvera u vašoj kompaniji.

Ekspertska podrška na jednom mestu

Mainstream timovi garantuju vrhunske performanse, dostupnost i bezbednost rešenja u cloud infrastrukturi.

Use case

Asset management tool je servis namenjen kompanijama svih industrija i svih veličina, bez ograničenja. Zbog mogućnosti da pruži jednostavan i precizan uvid u sredstva, najveću korist imaju kompleksni sistemi i preduzeća enterprise nivoa, poput kompanije Pepsico, koja je redovni korisnik ove korisne aplikacije.

Koraci implementacije

Korak 1

Spajanje sa ERP-om

Korak 1

Integracija kroz Microsoft Excel

Korak 3

Testiranje i podrška

Tehničke karakteristike i kompatibilnost

Asset management tool je Android aplikacija. Uspostavljena je njena integracija sa većinom poslovnih informacionih sistema.

Tehnička platforma je zasnovana na VMware, Hyper-V, Cisco ACI, Citrix Netscaler, NetApp, 3PAR sistemima. Svi Mainstream data centri poseduju Tier3 sertifikate, a naš SLA garantuje dostupnost i performanse na nivou servisa i aplikacije. Garancija dostupnosti je 99,99%, a resursi se mogu povećati po potrebi u roku od 24h.

O kompaniji

SCS (Supply Chain Solutions) je srpska kompanija osnovana 2013 godine sa misijom da pruži kvalitetna, optimalna i inovativna softverska rešenja namenjena prevashodno FMCG industriji i Supply Chain funkciji.

Poznavanje tržišta i poslovnih procesa omogućilo je kompaniji da ostvari saradnju i pruži kvalitetne proizvodne najznačajnijim domaćim i internacionalnim kompanijama.

Do sada je realizovanopreko 20 kompanijskih projektnih rešenja. Sve aplikacije su razvijene na savremenim tehnologijama i rade kao SaaS što omogućava brzu i laku implementaciju, a korisnicima servisa laku upotrebu.

SCS i Mainstream neguju dugogodišnje partnerstvo, koje se zasniva na pomoći kompanijama da unaprede svoje poslovanje uz pomoć cloud tehnologija i primenom inovativnih rešenja.

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.