Fintense

Banka koja je tamo gde i vaši korisnici
Kratak prikaz rešenja

NF Innova je članica New Frontier grupe i kompanija sa potpunim fokusom na digitalno bankarstvo. Njihovo rešenje je jedinstveni softver za digitalno bankarstvo namenjen inovativnim finansijskim institucijama kojima nudi besprekorno korisničko iskustvo na bilo kom digitalnom kanalu uz pomoć End-to-End automatizacije digitalnih proizvoda.

Opis

Fintense je kompletna platforma za digitalno bankarstvo, kreirana na osnovu najboljih praksi dobijenih iz saradnje sa bankama širom sveta. Njena brza implementacija bitno skraćuje vreme lansiranja na tržište, istovremeno nudeći rešenje zasnovano na cloudu koje se može konfigurisati prema potrebama vaše banke.

Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Prednosti

Automatizacija korisničkih procesa

Ključne bankarske procedure poput prihvatanje novih klijenata, izdavanje kredita i kreditnih kartica dešavaju se automatizovano, online i prilagođene su potrebama korisnika za vrhunsko iskustvo.

Opti-channel pristup

Fintense nudi administraciju svih digitalnih kanala, uključujući web, mobile, smartwatch itd, sa jednog mesta. Infrastruktura je ista za sve kanale, integraciju i data lejere (data layers).

Napredna segmentacija korisnika

Ne postoji limit u broju setova funkcionalnosti i UI dizajna, što pruža potpuno tailor-made servis za svaki korisnički segment.

Prilagođavanje u realnom vremenu

Fintense je brzo low-code rešenje koje nudi kastomizaciju web i mobilnog rešenja u realnom vremenu i najmoderniji dizajn.

Personalizovan cloud model

U zavisnosti od vaših potreba, Mainstream eksperti će vam pomoći da implementirate rešenje u javnom ili privatnom cloud-u i dizajnirate optimalno okruženje za rad Fintense softvera u vašoj kompaniji.

Primena rešenja

NF Innova digital banking rešenja namenjena su bankama i finansijskim institucijama svih veličina, bez obzira imaju li postojeću bazu korisnika ili je tek grade. Rešenje mogu koristiti pojedinci, mala i srednja preduzeća i korporacije.

Koraci implementacije

Korak 1

Radionice za određivanje konfiguracije i prilagođavanje potrebama korisnika

Korak 2

Konfiguracija i razvoj

Korak 3

User Acceptance testiranje

Korak 4

Pokretanje i podrška

Tehničke karakteristike

Tehnička platforma je zasnovana na VMware, Hyper-V, Cisco ACI, Citrix Netscaler, NetApp, 3PAR sistemima. Svi Mainstream data centri poseduju Tier3 sertifikate, a naš SLA garantuje dostupnost i performanse na nivou servisa i aplikacije. Garancija dostupnosti je 99,99%, a resursi se mogu povećati po potrebi u roku od 24h.

Platforma koju je NF Innova kreirala služi kao osnova za dalji razvoj čij je glavni cilj da bankarsko iskustvo bude jednostavnije nego ikad.

Jonathan Caruana
CTO, APS Banka

Saradnja sa NF Innova nam je najbolje odrazila naše ciljeve. Našim klijentima sada nudimo agilnu i veoma inovativnu omni-channel platformu.

Christian Canacaris
CEO, Raiffeisen banka Albanija

Zajedno sa novim partnerom, implementirali smo novu i poboljšanu aplikaciju koja nudi bolje korisničko iskustvo i više se prilagođava njihovim potrebama i navikama.

Atila Selim
Marketing Menadžer, Halbank AD Skoplje
Dodatne informacije

O kvalitetu rešenja NF Innova dovoljno svedoči nagrada Finovate 2020, koju su zajedno sa Raiffeisen bankom Srbija dobili kao najbolja korisnička platforma za kreditni proizvod „iKeš“. Nagrada za NF Innova softver dobijena je u konkurenciji vodećih globalnih digitalnih i tehnoloških inovacija.
Među konkurentima nalazile su se i američke kompanija SoFi čija vrednost premašuje 5 milijardi dolara, potom Sezzle iz Australije i Earnest private Loans.

Finovate nagrade okupljaju globalne banke, fintech kompanije, biznis akceleratore i pojedince koji se takmiče u 25 kategorija. Žiri se sastoji iz vodećih eksperata iz različitih industrija, menadžera velikih kompanija, medijskih analitičara i osnivača fintech kompanija.

O kompaniji

NF Innova je članica New Frontier grupe i kompanija sa potpunim fokusom na digitalno bankarstvo. Njihovo rešenje je jedinstveni softver za digitalno bankarstvo namenjen inovativnim finansijskim institucijama kojima nudi besprekorno korisničko iskustvo na bilo kom digitalnom kanalu uz pomoć End-to-End automatizacije digitalnih proizvoda.

NF Innova i Mainstream neguju partnerstvo radi zajedničkog pružanja vrhunskog korisničkog iskustva na skalabilnoj i pouzdanoj cloud infrastrukturi.

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.