JS7 – Job Scheduler

Automatizujte, integrišite i holistički kontrolišite poslovne procese.
Kratak prikaz rešenja

JS7 Job Scheduler* je enterprise softver za automatizaciju kompleksnih procesa kao što su transferi velikih količina podataka i server backup. Kao rešenje isporučeno na cloud-u, Job Scheduler uključuje kompletnu uslugu za brzu primenu i stvaranje vrednosti od automatizacije, bez brige o pozadinskoj infrastrukturi.

 

*JS7 je u vlasništvu SOS GmbH, koji održava rešenje.

Opis

Tradicionalna rešenja za raspoređivanje procesa ne mogu da ispune zahteve modernog poslovanja u domenu automatizacije, dostupnosti i realizacije u realnom vremenu. JS7 Job Scheduler je razvijen da odgovori na ove potrebe uz:

  • Mogućnost integracije u kompleksna okruženja sa heterogenim operativnim sistemima i platformama
  • Enterprise-grade funkcionalnosti za automatizaciju, integraciju i orgekstraciju IT procesa na različitim plaformama: Windows, Linux, Unix.
  • Daljinsko planiranje (remote scheduling)
  • Native integraciju sa YADE manged file transfer rešenjem.

Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Prednosti

Visoka dostupnost

Za kompanije čije poslovanje ne trpi prekide u automatizaciji IT aktivnosti, JS7 pruža dve opcije klastera visoke dostupnosti.

Nadgledanje i kontrola u realnom vremenu

Sa jednog mesta, uz Job Scheduler Operations Center (JOC) Cockpit veb interfejs.

Fleksibilnost

Raznovrsne mogućnosti integracije (uključujući LDAP autentikaciju) i prilagođavanja rešenja specifičnim procesima.

Performans

Job Scheduler se hostuje na Mainstream Enterprise Cloud platformi sa vrhunskom tehnologijom koja garantuje optimalan performans rešenja.

Brza primena automatizacije

Koristeći proverene metodologije, naši eksperti će osigurati agilnu implementaciju rešenja i besprekornu integraciju sa vašim okruženjem kako biste mogli da ostvarite vrednost od automatizacije u najkraćem vremenu.

Kompletna podrška

Za konfiguracije i instalacije softvera, dizajn adekvatnog cloud okruženja i proaktivno rešavanje problema.

Primena rešenja

JS7 se koristi za automatizaciju ciklusa izračunavanja rizika, prenosa datoteka, rezervnih kopija i poslove održavanja u finansijskom sektoru, kao i za automatizovanu obradu pravnih dokumenata.

U zdravstvenom sektoru, JobScheduler se koristi za automatizovanu obradu poslovnih dokumenata zdravstvenog osiguranja, uključujući pojedinačna i serijska pisma, kao i formatiranje i štampanje kontrolisano tokom rada u paketnom režimu.

Koraci implementacije

Korak 1

Analiza sistema, prikupljanje i usaglašavanje zahteva i izrada plana projekta.

Korak 2

Dizajn optimalnog cloud okruženja i podizanje infrastrukture.

Korak 3

Go live i podrška

Tehničke karakteristike

JobScheduler JOC Cockpit​/ Web Service

JOC Cockpit je korisnički interfejs za kontrolu poslova pomoću web pretraživača. Korisnik pristupa Master-u koristeći veb servis koji vrši autentifikaciju i autorizaciju – opciono prema LDAP direktorijumu.

Master/agent JobScheduler

JobScheduler Master izvršava zadatke i orkestrira Agente. Agenti su raspoređeni povrh postojećih servera koji izvode programe i skripte koje treba zakazati.

Mainstream Enterprise Cloud

Tehnička platforma je zasnovana na VMware, Hyper-V, Cisco ACI, Citrix Netscaler, NetApp, 3PAR sistemima. Svi Mainstream data centri poseduju Tier3 sertifikate, a naš SLA garantuje dostupnost i performanse na nivou servisa i aplikacije. Garancija dostupnosti je 99,99%, a resursi se mogu povećati po potrebi u roku od 24h.

 

O kompaniji

SOS GmbH je specijalizovan za automatizaciju kancelarijskog poslovanja, razvoj heterogenih softverskih programa i pružanje usluga i podrške. Počevši od mainframe računara, deceniju kasnije kompanija se fokusirala na automatizovano upravljanje dokumentima na Windovs i Unix sistemima.

2005. SOS je uveo licenciranje open source koda za svoju aplikaciju JobScheduler, a zatim i za YADE managed file transfer rešenje 2011. godine. Kompanija za istraživanje informacionih tehnologija Gartner je 2012. godine uključila SOS u svoj Magic Quadrant za automatizaciju radnog opterećenja.

SOS i Mainstream neguju dugogodišnje partnerstvo sa misijom da unaprede poslovanje domaćih kompanija pomoću inovativnih softverskih rešenja i cloud tehnologija.

 

 

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.