PaletaWMS – potpuna sledljivost Vašeg magacina

Napredni i potpuno automatizovani sistem praćenja magacinskih procesa.
Ukratko o rešenju

PaletaWMS vrši kompletna kontrolau nad svim procesima unutar skladišta u realnom vremenu – prijem, uskladištenje, zalihe, izdavanje…

Opis rešenja

Paleta WMS je napredni sistem koji potpuno automatizuje rad magacinskog poslovanja, vrši kontrolu magacionera i zaliha. Velika prednost Paleta WMS je u brzom, intuitivnom i korisnički orijentisanom web i pda interfjesu. Korišćenjem napredne statistike kao i dodatnih modula: Napredno komisioniranje, Pakovanje, Transport sa opcijom rutiranja, napredna ABC analiza, IoT (RFID, temperatura/vlažnost, razna alarmna stanja…) i Konekt CRM/B2B, klijent ima kompletan Sales Force Automation u svojim rukama. Paleta WMS podržava sve ERP sisteme i radi u cloudu ili lokalno.

Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Ključni benefiti za poslovanje

Viševlasnički

Upravljanje tuđim zalihama u okviru jednog skladišta Vam omogućava da preostali deo prostora koji nije u potpunosti iskorišćen, pretovrite u profit, izdavanjem i praćenjem tuđih zaliha.

Brza integracija sistema

Rešenje je potpuno standardizovano i namenjeno različitim vertikalama bez potrebe za dodatnim razvojem. Kroz jednostavan wizard konfigurator Vašeg skladišta i kroz video tutoriale, integracija i obuka se odvijaju u samo nekoliko dana.

Web orijentisan korisnički interfejs

Optimizovan za PC, PDA uređaje, tablete, telefone…

Proširiv i modularan

B2B CRM, napredni BI, ABC analiza lagera, napredna optimizacija procesa korišćenjem machine learnigng/AI, automatizacija kurirskih usluga, labor management…

Automatizacija informacija i procesa

Budite update-ovani o produktivnosti Vaših procesa u realnom vremenu, čime ćete ubrzati donošenje kritičnih odluka.

Cloud infrastruktura

Sistem može da se izvršava u okviru Mainstream cloud platforme uz garantovanu dostupnost i performanse na nivou servisa i aplikacije.

Integracija sa bilo kojim ERP rešenjem

PaletaWMS poseduje alat za uspostavljanje komunikacije između dva sistema. Realizovane su uspešne integracije sa sledećim ERP sistemima: Pantheon, Microsoft Navision, SAP, BizniSoft…

100% sledljivost procesa

Korisnici PaletaWMS sistem se u potpunosti mogu osloniti na vođene procese predožene od strane sistema koji garantuju stopostotnu sledlljivost od prijema pa do otpreme zaliha.

Primena rešenja

PaletaWMS sistem se može primeniti u svim vertikalnim industrijama: proizvodnja, distribucija, logistika, farmacija… Sistem je idealan za skladišta sa visokim stepenom neuređenosti procesa zbog integrisanog ISO načina kretanja i sledljivosti robe, od samog prijema pa do otpreme i isporuke. Glavni adut PaletaWMS sistema leži u kompletnoj standardizaciji rada vašeg skladišta po svim svetskim logističkim standardima koji uključuju: potpunu kontrolu lagera primenom integrisane ABC XYZ analize, automatizaciju radnih naloga, kontrola zaposlenih, napredno izveštavanje o incidentima, komunikacija sa bilo kojim eksternim sistemima…

Koraci implementacije

Korak 1

WalkThrough

Korak 2

Funkcionalna analiza

Korak 3

Dodatni razvoj i on-site implementacija

Korak 4

Obuka krajnjih korisnika

Korak 5

Inicijalni popis zaliha

Korak 6

Go-Live – Puštanje projekata u produkciju

Tehničke karakteristike i kompatibilnost

PaletaWMS platforma je bazirana na web cloud tehnologiji. Infrastruktura baze podataka je zasnovana na PostgresSQL platformi. Naš fokus je bezbednost podataka naših klijenata.

 

Cloud infrastruktura

Mainstream cloud platforma zasnovana je na na VMware, Hyper-V, Cisco ACI, Citrix Netscaler, NetApp, 3PAR sistemima. Svi Mainstream data centri poseduju Tier3 sertifikate, a naš SLA garantuje dostupnost i performanse na nivou servisa i aplikacije od 99,99%.

O kompaniji

Konekt doo podržava kompanije na putu digitalne transformacije, kroz razne vidove usluga i servisa koje pruža. Kao provajder kompletnih rešenja, klijenti su prepoznali našu ekspertizu u sledećim segmentima:
  • IT i softver konsalting
  • IT Infrastruktura – od računarske mreže do data centra
  • IT bezbednost – vrhunsku tehnologiju, stručnu podršku, nadgledanje sistema
  • Poslovna rešenja – WMS, CRM/B2B, MES
  • Industrijski IOT
  • E-learning platforme

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.