ERP na cloudu

Fokusirajte se na razvoj svog poslovanja uz kompletnu podršku za rad ERP softvera.
Ukratko o rešenju

ERP na cloudu je kompletna usluga za migraciju postojećeg ili implementaciju novog Enterprise Resource Management (ERP) rešenja na odabranoj cloud platformi. Koristeći ovu uslugu, vaša kompanija može da eliminiše troškove i kompleksnost fizičke infrastrukture, i fokusira se na stvaranje poslovne vrednosti bez brige oko funkcionisanja ERP softvera.

Opis

Uz vodeće softverske proizvode na tržištu kao što su SAP, Pantheon i Navision, multicloud ekspertizu i fully managed uslugu, Mainstream objedinjuje sve što vam je potrebno za implementaciju ERP rešenja na cloudu.

Naši konsultanti su tu da vas provedu kroz ceo proces – od analize procesa i potreba, preko licenciranja, instalacije i integracije sa postojećim IT okruženjem do dizajna i upravljanja optimalnom cloud infrastrukturom za rad ERP softvera u vašoj kompaniji.

 

Koristeći ERP u cloudu, dobijate pristup  visokodostupnoj infrastrukturi o čijem održavanju brinu Mainstream stručnjaci. Rešenje je skalabilno, fleksibilno i može da se prilagodi vašim poslovnim i IT potrebama – u aplikativnom domenu, kao i u domenu cloud infrastrukture.

Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Benefiti

Bolja dostupnost rešenja

Premeštanjem u pouzdano cloud okruženje osiguraćete dostupnost ERP softvera koji koristite u svakodnevnim poslovnim procesima. Naša usluga garantuje dostupnost aplikacije od 99.9% uz stalnu podršku za rešavanje problema sa radom aplikacije.

Manji troškovi posedovanja

ERP u cloudu vam omogućava da smanjite troškove posedovanja u odnosu na on-premise implementaciju, jer ne zahteva ulaganje u hardver i IT resurse za održavanje infrastrukture.

Čvrsta integracija

Zajedno sa specijalizovanim partnerima, naš tim će obezbediti besprekornu integraciju ERP rešenja sa poslovnim aplikacijama i sistemima koje već koristite.

Personalizovan cloud model

Bilo da je u pitanju privatni ili javni cloud, Mainstream eksperti će vam pomoći da izaberete optimalno okruženje za vaš ERP softver i prilagodite ga svojim potrebama.

ERP u cloud-u: Scenariji primene

Mala i srednja preduzeća sa limitiranim IT budžetom

Za kompanije koje žele da unaprede i automatizuju poslovne procese, unaprede konizistentnost podataka i operativnu efikasnost, a koje imaju ograničen IT budžet, ERP u cloud-u je idealno rešenje. Ovakav model ERP implementacije ne zahteva kapitalne investicije u hardver i olakšava planiranje IT troškova.

 

Kompanije u specifičnim industrijama

Ako vaše poslovanje zahteva visoku dostupnost ERP rešenja – na primer za upravljanje logističkim i industrijskim procesima – zastoji u radu aplikacije mogu da budu veliki problem. Naša cloud usluga garantuje da će vaš ERP softver uvek biti dostupan zahvaljujući vrhunskoj infrastrukturi i proaktivnom upravljanju.

 

Postojeći ERP korisnici (MSP i Enteprise) na putu ka digitalizaciji

Ako već koristite ERP, migracija na cloud je novi korak ka digitalizaciji poslovanja, koji donosi brojne prednosti: manje troškove posedovanja, fleksibilnu infrastrukturu, agilnost i skalabilnost na nivou aplikacije i eksploatacije IT resursa.

Koraci implementacije

Korak 1

Analiza softverskih zahteva i poslovnih procesa koje treba da podrži ERP rešenje.

Korak 2

Instalacija odabranog ERP softvera.

Korak 3

Postavlja se cloud hosting i managed services rešenje koje će podržati ERP.

Korak 4

Klijent može da koristi željene ERP servise na cloud platformi uz ekspertsku podršku i hosting.

Tehničke karakteristike i kompatibilnost

Mainstream Enterprise Cloud platforma je zasnovana na VMware, Hyper-V, Cisco ACI, Citrix Netscaler, NetApp, 3PAR sistemima. Svi Mainstream data centri poseduju Tier3 sertifikate, a naš SLA garantuje dostupnost i performanse na nivou servisa i aplikacije. Rešenje se takođe može implementirati na vodećim javnim cloud platformama: Microsoft Azure, Amazon Web Services i Google Cloud.

O kompaniji

Mainstream je vodeća kompanija u regionu za pružanje enterprise cloud , managed hosting i drugih usluga iz domena IT infrastrukture. Prepoznati smo po stručnosti u pružanju naprednih servisa za kompanije koje počinju sa procesom digitalne transformacije, kao i tradicionalne kompanije koje žele da transformišu svoj IT u cilju povećanja efikasnosti i optimizacije korišćenja IT infrastrukture.

Druga rešenja kompanije Mainstream

Desktop as a Service

Transformišite svoje radno okruženje u sigurnu mobilnu kancelariju.

Saznajte više

PBX as a Service

PBX as a service je kompletno opremljen i funkcionalan telefonski sistem bez hardverskih komponenti, instalacije telefonskih linija ili kompleksne postavke.

Saznajte više

Cloud video streaming

Visoko dostupna, skalabilna i bezbedna platforma za streaming sadržaja visokog kvaliteta hostovana na cloud infrastrukturi.

Saznajte više

Mainstream Marketplace koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.